Feltankning i Göteborg - starta inte bilen!

Ring Bärgare direkt, din bil kommer att bärgas till verkstad i 99% av fallen. Har du tankat fel bränsle, starta inte bilen! Det är inte ovanligt att man tankar fel bränsle och hjälp finns att få, men starta inte bilen. Om du hinner starta bilen innan du inser ditt misstag ska du stänga av den så snart du märker att något är fel. Ring bärgningstjänsten så hjälper vi dig! 

 

Tankat fel? - Hur mycket bensin tål en dieselbil?
Det en krävs en väldigt liten mängd bensin i din tank för att dieselmotor ska riskera att skadas. Det beror på att flampunkten förändras och eftersom bensin inte innehåller något smörjmedel kan dieselmotorn i värsta fall förstöras helt.

 

Tankat fel? Hur mycket diesel tål en bensinbil?
Det är inte lika troligt att du skulle råka tanka diesel i en bensinbil, speciellt inte på en bensinstation. Det beror på att dieselmunstycket inte går ner i påfyllningsröret. Men om du ändå skulle lyckas fylla din bensinbil med diesel, till exempel med en bränsledunk, så är det inte lika allvarligt som det omvända.

 

Ring vår jourbärgare dygnet runt på 020 - 54 54 54

Vägassistans i centrala Göteborg med möjlighet att hjälpa till med låsöppning

Kontakta oss

Vi på BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB har hög kompetens.

 031-15 10 10

Kontakta oss

Fordonspark

Läs mer om våra fordon i vår maskinpark. Där hittar du information om vilka typer av bärgningstjänster respektive fordon klarar och är anpassad efter.

Fordonspark

VILL DU VETA VAD DIN BÄRGNING KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Ring bärgare 020 - 54 54 54

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna ditt mobilnummer så ringer Bärgningstjänsten upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING 24H 020 - 54 54 54 

Trafik
Halv
Helförsäkring
Ingen fil vald
Facebook logga

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

Bärgningstjänsten logga

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Orrekulla Industrigata 25 | 425 36  Hisings Kärra |  Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

Maila oss idag!

 

Skriv en recension 

 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.