Bärga bilen till verkstad i stor Göteborg ? | Bärgningstjänsten Sverige AB

Behov av bärgning? Startar inte bilen? Ring oss dygnet runt på 020 - 54 54 54 och beställ tid och pris för biltransport inom Sverige. Behöver du vägassistans så ringer du vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Bärgningstjänsten försöker alltid laga på plats. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Vi finns för dig i; Göteborg | Kungsbacka | Kungälv | Ale | Landvetter | Lerum

Vi hjälper dig bärga ditt fordon till verkstad eller annan plats!

Prisförfrågan transport verkstad

Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan godkänner jag att Bärgningstjänsten Sverige AB använder mina personuppgifter för att fullgöra vårt åtagande och ge återkoppling till er.
Två bärgare som precis utfört en bärgning med sitt bärgningsfordon

Biltransport i Storgöteborg

Bärgningstjänsten erbjuder biltransporter av de flesta sorters bilat så som personbilar, mc, husbilar och husvagnar. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi transporterar även motorbåtar och minde segelbåtar med egna fordon. Med hjälp av våra kranbilar sköter vi allt från lastning till transport.

Gul bärgningslastbil från Bärgningstjänsten i Göteborg med släp för att transportera en saxlift och en skylift

Maskintransport i Storgöteborg

Vi erbjuder maskintransporter av de flesta sorters entreprenadmaskiner så som grävmaskiner, dumpers, hjullastare och traktorer. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi transporterar även motorbåtar och minde segelbåtar med egna fordon. Med hjälp av våra kranbilar sköter vi allt från lastning till transport. Välkomna.

Tungbärgning i storgöteborg

Tungbärgning i Storgöteborg

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Våra kunder säger...

" Trevlig personlig service och snabb hjälp på plats. Tusen tack för hjälpen 😊"

Katrin Hammar

" Succé! Grym personal med snabb service! ⭐"

Familjen Ålander