Bärga bil utan försäkring i Göteborg med omnejd? | Bärgningstjänsten

Bilbärgning och lastbilsbärgning utan försäkring? Startar inte bilen? Har du fått motorstopp? Behöver du hjälp? Ring oss dygnet runt på 020 - 54 54 54 och beställ tid och eller pris för bärgning i Göteborg med omnejd. Behöver du vägassistans så ringer du vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Bärgningstjänsten försöker alltid laga på plats. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

Vi finns för dig i; Göteborg | Kungsbacka | Kungälv | Ale | Landvetter | Lerum

Hur mycket kostar bärgning utan försäkring?

Bärgningstjänsten hjälper kund utan försäkring

Bärga utan försäkring i Göteborg?

Bärgningstjänsten erbjuder bärgning av de flesta sorters bilat så som personbilar, mc, husbilar och husvagnar. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi bärgar även motorbåtar och minde segelbåtar på båtkärra. Med hjälp av våra bärgningsvinschar sköter vi allt från lastning till transport.

Bil utan försäkring bärgas

Bärga bil kostnad Göteborg?

Det är enkelt att ge dig ett pris när du berättar vart fordonet finns och vart det skall, när på dygnet det skall bärgas. Vi behöver också veta vad det är för fordon och om vi enkelt kan komma åt fordonet, rullar själv mm. Bärgningstjänsten reparerar ofta fordon på plats, så slipper vi ta med oss din bil. Prova alltid oss det lönar sig!

Bärgningsbil som används vid bärgning där det inte finns en försäkring

Vad kostar bärgning?

Bärgningstjänsten hjälper bilar med och utan försäkring. En vanlig fråga är vad det kostar att bärga en bil och det beror på, många bilägare har räddningsförsäkring och då är självrisken ca 1000 kr till 1500 kr beroende på försäkringsbolag. Behöver du bärgning och saknar försäkring blir priset personligt beroende på uppdrag.

HUR MYCKET KOSTAR DET ATT BÄRGA UTAN FÖRSÄKRING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna ditt mobilnummer så ringer Bärgningstjänsten upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING 24H 020 - 54 54 54 

Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan godkänner jag att Bärgningstjänsten Sverige AB använder mina personuppgifter för att fullgöra vårt åtagande och ge återkoppling till er.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Det tog knappt 20 min innan bärgaren var på plats. Otroligt trevlig och servicemindig löste Richard både bogsering och transport till däckverkstad, där han säkerställt att vårt specifika däck fanns. Vi hann med färjan tack vare all fin hjälp, och allt tog knappt en timme💪🏼 Mycket nöjd! "

maria cederfont

" Tack Farre för ett glatt och härligt bemötande! Skönt att få hjälp av ett superproffs. "

Rebecca Byvald

Behöver du hjälp av bärgare?

Har bilen eller lastbil börjat krångla? Har du fastnat?Oroa dig inte – ringa larmcentralen på 020 - 54 54 54.