Bilbärgning över hela Göteborg

Här på Bärgningstjänsten Sverige AB ser vi till att alltid finnas nära till hands när du är i behov av att få tag i en bärgare fort. Bilbärgning är en stor del av vad vi gör och med en stor fordonspark och jour dygnet runt kan vi se till att på ett snabbt och effektivt sätt erbjuda bilbärgning över hela Göteborg, inklusive öarna Hönö, Björkö, Fotö, Öckerö och Hälsö.

Bärgare i centrala Göteborg

Varför ska du anlita oss för bilbärgning i Göteborg?

Det finns många skäl till varför man bör anlita Bärgningstjänsten för bilbärgning i Göteborg. Här är några av de främsta faktorerna:

  • Erfarenhet: Bärgningstjänsten är en erfaren och professionell bilbärgningstjänst som har den kunskap och utrustning som krävs för att hantera alla typer av bilbärgning.
  • Snabb respons: Vi är erkänt bra på att snabbt reagera på samtal och säkerställa att en bilbärgningsbil är på plats på kortast möjliga tid.
  • 24/7 tillgänglighet: Vi erbjuder 24/7 bilbärgningstjänster så att du alltid kan få hjälp när du behöver det.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilbärgning, så att du kan få hjälp utan att det kostar skjortan.
  • Hög kvalitet på service: Bärgningstjänsten strävar alltid efter att erbjuda en hög kvalitet på service och säkerställa att kunden är nöjd med resultatet.

Var i Göteborg kan du anlita oss för bilbärgning?

Vi bärgar bilar i hela Göteborg med omnejd - Kungälv, Kungsbacka, Ale, Landvetter och Lerum.

Kontakta oss

Vi på BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB har hög kompetens.

 031-15 10 10

Kontakta oss

Fordonspark

Läs mer om våra fordon i vår maskinpark. Där hittar du information om vilka typer av bärgningstjänster respektive fordon klarar och är anpassad efter.

Fordonspark

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Orrekulla Industrigata 25 | 425 36  Hisings Kärra |  Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

Maila oss idag!

  

Skriv en recension 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.