Bilbärgning över hela Göteborg

Här på Bärgningstjänsten Sverige AB ser vi till att alltid finnas nära till hands när du är i behov av att få tag i en bärgare fort. Bilbärgning är en stor del av vad vi gör och med en stor fordonspark och jour dygnet runt kan vi se till att på ett snabbt och effektivt sätt erbjuda bilbärgning över hela Göteborg, inklusive öarna Hönö, Björkö, Fotö, Öckerö och Hälsö.

Bärgare i centrala Göteborg

Varför ska du anlita oss för bilbärgning i Göteborg?

Det finns många skäl till varför man bör anlita Bärgningstjänsten för bilbärgning i Göteborg. Här är några av de främsta faktorerna:

  • Erfarenhet: Bärgningstjänsten är en erfaren och professionell bilbärgningstjänst som har den kunskap och utrustning som krävs för att hantera alla typer av bilbärgning.
  • Snabb respons: Vi är erkänt bra på att snabbt reagera på samtal och säkerställa att en bilbärgningsbil är på plats på kortast möjliga tid.
  • 24/7 tillgänglighet: Vi erbjuder 24/7 bilbärgningstjänster så att du alltid kan få hjälp när du behöver det.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för bilbärgning, så att du kan få hjälp utan att det kostar skjortan.
  • Hög kvalitet på service: Bärgningstjänsten strävar alltid efter att erbjuda en hög kvalitet på service och säkerställa att kunden är nöjd med resultatet.

Var i Göteborg kan du anlita oss för bilbärgning?

Vi bärgar bilar i hela Göteborg med omnejd - Kungälv, Kungsbacka, Ale, Landvetter och Lerum.

Kontakta oss

Vi på BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB har hög kompetens.

 031-15 10 10

Kontakta oss

Fordonspark

Läs mer om våra fordon i vår maskinpark. Där hittar du information om vilka typer av bärgningstjänster respektive fordon klarar och är anpassad efter.

Fordonspark

SÅ GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA BÄRGARE 

När du vill beställa bärgning eller vägassistans i Göteborgs kommun ska du ringa till oss på 020 - 54 54 54. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn.