BÄRGNING DYGNET RUNT I GÖTEBORG

Bärgningstjänsten Sverige AB erbjuder bärgning dygnet runt i Göteborg med omnejd. Våra erfarna bärgare arbetar med akuta och förbokade uppdrag i Göteborg, Kungälv, Kungsbacka  & Lerum med omnejd . Ring Bärgningstjänsten Direkt på 031-15 10 10, vi är alltid snabbt på plats och hjälper dig komma iväg igen eller till närmsta verkstad.

Bilbärgning

Behöver du hjälp med bärgning i Göteborg med omnejd ? På stationen i Göteborg finns bärgningsbilar för alla typer av fordonsrelaterad assistans. Välkommen!

Tungbärgning

Din lokala tungbärgare i Stor Göteborg. Vi utför allt inom bärgning, vägassistanser och tungbärgning. Bärgning 24H

Terrängbargare

Terrängbärgning i Göteborg & hela landet. Flytt & transport av maskiner med start eller stopp i stor Göteborg, ring för pris.

TMA bil / TMA skydd

Bärgningstjänsten kan säkerhet! Våra TMA skydd skyddar vid arbeten utmed vägarna vid såväl planerade entreprenader som akuta insatser. Vi finns för dig och är snabbt på plats i i stor Göteborg.

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Orrekulla Industrigata 25 | 425 36  Hisings Kärra |  Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

station@bargningstjansten.org

  

Skriv en recension 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.