Lastbilsjour i Göteborg med omnejd

Lastbilsservice med Jour dygnet runt utmed E6 & E20,
Bärgningstjänsten hjälper dig med servicebil vid på lastbil eller släp och hjälper ofta åkerier i Göteborg, Kungälv, Kode, Landvetter, Kungsbacka & Fjärås med omnejd oavsett tid på dygnet!

Ikon för hjälp med punktering

ROADSERVICE 24H - Däckjour E6 & E20

Problem med lastbilsdäck på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Bärgningstjänsten Truckshop på tel 020-545454

Ikon för hjälp med jourreparationer dygnet runt

ROADSERVICE 24H - Luftbälgs byte

Problem med luftbälg på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Bärgningstjänsten på tel 020-545454.

Ikon för hjälp med jourreparationer dygnet runt

ROADSERVICE 24H - Bakgavellyft service

Problem med bakgavellyft på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Bärgningstjänsten på tel 020-545454.

Ikon för hjälp med jourreparationer dygnet runt

ROADSERVICE 24H -  service hydraulslang

Problem med hydraulslang på din lastbil och behöver boka tid eller akut hjälp, Ring Bärgningstjänsten på tel 020-545454.

BEHÖVER DU OMGÅENDE SERVICEHJÄLP PÅ DIN LASTBIL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP

Vill du uppringd, lämna ditt mobilnummer så ringer Bärgningstjänsten upp dig. Vi har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. Efter kontorstid ring 020 - 54 54 54 

Ingen fil vald

Biltransport i Storgöteborg

Bärgningstjänsten erbjuder biltransporter av de flesta sorters bilat så som personbilar, mc, husbilar och husvagnar. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi transporterar även motorbåtar och minde segelbåtar med egna fordon. Med hjälp av våra kranbilar sköter vi allt från lastning till transport.

Maskintransport i Storgöteborg

Vi erbjuder maskintransporter av de flesta sorters entreprenadmaskiner så som grävmaskiner, dumpers, hjullastare och traktorer. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi transporterar även motorbåtar och minde segelbåtar med egna fordon. Med hjälp av våra kranbilar sköter vi allt från lastning till transport. Välkomna.

Tungbärgning i Storgöteborg

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

RING DIN BÄRGARE 020 - 54 54 54

Facebook logga

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

Bärgningstjänsten

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Orrekulla Industrigata 25 | 425 36  Hisings Kärra |  Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

Maila oss idag!

 

Skriv en recension 

 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.