VÄGASSISTANS DYGNET RUNT I GÖTEBORG MED OMNEJD

Vi hjälper dig dygnet runt. Bärgningstjänsten Sverige AB erbjuder vägassistans dygnet i Göteborg med omnejd, bemannar E4, E6 & E20 och kringliggande vägar. Våra erfarna bärgare arbetar med akuta och förbokade uppdrag i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv & Lerum med omnejd. Ring Bärgningstjänsten Direkt på 031-15 10 10, vi är alltid snabbt på plats och hjälper dig komma iväg igen eller med bärgning till närmsta verkstad.

Bensinstopp

Vid bränslestopp kan du alltid ringa oss så kommer vi och ger dig den hjälp du behöver för att komma vidare.

Feltankning

Har du råkat tanka bilen med fel drivmedel? Lugn vi hjälper dig på bästa sätt. Vad du än gör starta inte bilen innan du talat med oss.

Punktering

Har du fått punktering på något av dina däck och kan inte lösa problemet själv? Vi hjälper dig inom hela Göteborgsområdet med omnejd.

Starthjälp

Startar inte bilen? Saknar du startkablar? Vi kan vara snabbt på plats och erbjuder starthjälp inom hela Göteborgsområdet med omnejd.

Jourreparationer

Vi erbjuder enklare jourreparationer så du ofta själv kan ta dig vidare annars kan se om ditt fordon är knuten till en speciell verkstad eller så kan vi föreslå en verkstad som passar i närområdet.

Låsöppning 

Professionell och snabb låsöppning av fordon, rädd om din bil och snabbt på plats när du behöver den. Vi har låsjour alla dygnets timmar.

Bogsering Göteborg

En komplett bärgare i Göteborg. Vi löser dina behov av bogsering av alla fordon och hjälper löa problem på plats innan vi bogserar.

Bilen startar inte hemma/jobb

Startar inte bilen? Om det mot förmodan inte går att få igång bilen pga ovanligt fel, tar bärgaren bilen till närmast lämpliga verkstad.

VILL DU VETA VAD DIN BÄRGNING KOSTAR? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ KONTAKTAR VI DIG VARDAGAR MELLAN 07,00-16,00.

Ring bärgare 020 - 54 54 54

Vill du bärga akut eller få ett pris, lämna ditt mobilnummer så ringer Bärgningstjänsten upp dig. Vårt kontor har öppet 07.00 - 16,00 måndag till fredag. JOURBÄRGNING 24H 020 - 54 54 54 

Trafik
Halv
Helförsäkring
Ingen fil vald
Facebook logga

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

Bärgningstjänsten

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Orrekulla Industrigata 25 | 425 36  Hisings Kärra |  Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

Maila oss idag!

 

Skriv en recension 

 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.