VÄGASSISTANS DYGNET RUNT I GÖTEBORG MED OMNEJD

Vi hjälper dig dygnet runt. Bärgningstjänsten Sverige AB erbjuder vägassistans dygnet i Göteborg med omnejd, bemannar E4, E6 & E20 och kringliggande vägar. Våra erfarna bärgare arbetar med akuta och förbokade uppdrag i Göteborg, Kungsbacka, Kungälv & Lerum med omnejd. Ring Bärgningstjänsten Direkt på 031-15 10 10, vi är alltid snabbt på plats och hjälper dig komma iväg igen eller med bärgning till närmsta verkstad.

Bensinstopp

Vid bränslestopp kan du alltid ringa oss så kommer vi och ger dig den hjälp du behöver för att komma vidare.

Feltankning

Har du råkat tanka bilen med fel drivmedel? Lugn vi hjälper dig på bästa sätt. Vad du än gör starta inte bilen innan du talat med oss.

Punktering

Har du fått punktering på något av dina däck och kan inte lösa problemet själv? Vi hjälper dig inom hela Göteborgsområdet med omnejd.

Starthjälp

Startar inte bilen? Saknar du startkablar? Vi kan vara snabbt på plats och erbjuder starthjälp inom hela Göteborgsområdet med omnejd.

Jourreparationer

Vi erbjuder enklare jourreparationer så du ofta själv kan ta dig vidare annars kan se om ditt fordon är knuten till en speciell verkstad eller så kan vi föreslå en verkstad som passar i närområdet.

Låsöppning 

Professionell och snabb låsöppning av fordon, rädd om din bil och snabbt på plats när du behöver den. Vi har låsjour alla dygnets timmar.

Bogsering Göteborg

En komplett bärgare i Göteborg. Vi löser dina behov av bogsering av alla fordon och hjälper lös problem på plats innan vi bogserar.

Bilen startar inte hemma/jobb

Startar inte bilen? Om det mot förmodan inte går att få igång bilen pga ovanligt fel, tar bärgaren bilen till närmast lämpliga verkstad.

SÅ GÖR DU FÖR ATT BESTÄLLA BÄRGARE 

När du vill beställa bärgning eller vägassistans i Göteborgs kommun ska du ringa till oss på 020 - 54 54 54. Du kan också beställa vägassistans digitalt och uppge följande information: Registreringsnummer på bilen. Ditt namn.