TRANSPORTER DYGNET RUNT I STOR GÖTEBORG

Bärgningstjänsten Sverige AB erbjuder biltransport och maskintransporter dygnet runt i Stor-Göteborg. Har du en maskin eller fordon som behöver transporteras bort från din mark eller område? Ring Bärgningstjänsten Direkt på 031-15 10 10, vi ser till att hjälpa dig så snabbt vi kan.

Biltransporter i stor Göteborg

 

Vi erbjuder biltransporter av de flesta sorters bilat så som personbilar, mc, husbilar och husvagnar. Vi har specialfordon för höga transporter och lastväxlare med maskinsläp. Vi transporterar även motorbåtar och minde segelbåtar med egna fordon.

Learn more Prisförfrågan biltransport

Maskintransporter i stor Göteborg

 

Maskintransport i Göteborg & hela landet. Flytt & transport av maskiner med start eller stopp i stor Göteborg, ring för pris.

Prisförfrågan maskintransport Learn more

Din räddningsförsäkring gäller hos oss

BÄRGNINGSTJÄNSTEN SVERIGE AB - Vägassistans 24H

Ringögatan 31 | 417 07 Göteborg Orgnr. 556596-9127

Tel 031 - 15 10 10 

station@bargningstjansten.org

  

Skriv en recension 

Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgningstjänsten Sverige AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgningstjänsten Sverige AB.