Bärgnings-Niklas AB - VÄGASSISTANS 24H har varit verksam sedan 1963 i nästan hela Västra Götaland.


Bärgnings-Niklas Vägassistans erbjuder sina kunder en heltäckande bilassistans i nästan hela Västra götaland.Vanliga uppdrag; Bärgning, starthjälp, feltankning, låsöppning, jourreparationer och Maskintransporter.

SS Bärgaren AB främsta arbetsområde för sina Bärgare är Varberg och Falkenberg med omnejd med bärgningstjänster & vägassistans. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

SS Bärgaren AB

KUNGSÄTERS BÄRGNINGSTJÄNST ÄR PROFFS PÅ BÄRGNING! VI FINNS LOKALT NÄRA DIG!


Vi arbetar först och främsta i Marks kommun men åtar oss bärgningsuppdrag i delar av Hallands kommun. Vi anlitas av alla ledande försäkringsgivare, Räddningstjänst, Larmcentraler och Polis för bärgning och assistans när som helst på dygnet.

Kungsäter Bärgningstjänst

KLANG - Strömstad Bilräddning AB - Vi är din lokala bärgare i Norra Bohuslän som utgår från Strömstad & Tanumshede. Vi åtar oss uppdrag från Halden i Norge till Munkedal i Sverige med andra ord ser vi till att E6:an flyter på som den ska. Har du problem med husbilen, husvagnen, bilen , din mc ,lastbilen , bussen eller är det problem med båten vid en brygga?

KLANG i Strömstad & Tanumshede