Öppet hus, Kom och grilla med oss den 26 och 27 maj, Adress Orrekulla Industrigata 25

Kom och grilla med oss den 26:e och 27:e maj, Orrekulla Industrigata 25!

Bärgningstjänsten är alltid redo att rycka ut när våra kunder hamnat i någon slags knipa ute på vägarna. Vi bemannar Göteborg, Kungsbacka, Lerum och Kungälv med omnejd dygnet runt, och är snabbt på plats när du av en eller annan anledning fastnat längs med vägen. Har du kanske tidigare fått hjälp av oss på Bärgningstjänsten? Eller letar du helt enkelt efter en pålitlig bärgare, som du vet att du kan ringa när olyckan skulle vara framme? Oavsett om vi stött på varandra förut eller inte så är du varmt välkommen till öppet hus hos Bärgningstjänsten på Orrekulla Industrigata 25! Vägbeskrivning

Låt oss träffas under lite trevligare omständigheter

Det tillhör vårt jobb att nästan enbart träffa kunder i samband med väldigt pressade situationer. Vi på Bärgningstjänsten rycker ut när våra kunder fått bränslestopp, motorstopp eller punktering, råkat tanka sitt fordon med fel typ av bränsle eller låst sig själva ute ur bilen. Att bli strandsatt på det här sättet är inte bara stressigt och irriterande, det kan också vara otroligt obehagligt. Vi är alltså vana vid – och har såklart även full förståelse för – att våra kunder sällan är på sitt allra bästa humör när våra vägar korsas. Vore det inte härligt att kunna träffas under lite trevligare omständigheter också? Det tycker vi! Därför bjuder vi in till öppet hus den 26:e och 27:e maj på Orrekulla Industrigata 25 i Göteborg. Under dessa dagar får du äntligen chansen att i lugn och ro ställa frågor du kan tänkas ha till våra bärgare, eller bara umgås förutsättningslöst över grillad mat och god dryck.

Sväng förbi på fredagen för lunch eller AW

Kom till Orrekulla Industrigata 25. Fredagen den 26:e maj håller vi dörrarna öppna mellan 11:00–17:00 och bjuder på hamburgare, korv med bröd och dricka. Varför inte svänga inom och avnjuta en riktigt god lunch i trevligt sällskap?

Efter 18.00 - När kvällen närmar sig kommer vi i sin tur korka upp lite starkare dryck och svida om till AW. Välkommen att varva ner efter en lång arbetsvecka tillsammans med oss på Bärgningstjänsten.

På lördagen bjuder vi in till familjedag med hoppborg för barnen

Kom till Orrekulla Industrigata 25. Lördagen den 27:e maj bjuder vi i sin tur in till familjedag mellan 11:00 och 15:00. Grillen kommer givetvis gå varm även den här dagen, och det kommer dessutom finnas en hoppborg på plats som alla barn med största sannolikhet kommer uppskatta. Vi kommer dessutom ha några av våra bärgningsbilar och bärgare tillgängliga, så att alla som önskar får möjlighet att provsitta eller få svar på sina eventuella frågor.

0
Feed

Lämna en kommentar